Υποψήφιος δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης ο Οδυσσέας Μανιάς - Ανακοίνωσε συνδυασμό και υποψήφιους (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: 23/02/2019 - 00:30

Την υποψηφιότητά του, για δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, ανακοίνωσε ο Οδυσσέας Μανιάς, επικεφαλής του συνδυασμού "Κρίση Συνείδησης".

Ο Οδυσσέας Μανιάς γεννήθηκε στην Πάτρα στις 19/12/1982. Είναι μόνιμος κάτοικος Κυλλήνης και από τις 17/09/2014 έως τις 19/10/2018 ήταν μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης, ως εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας, έχοντας την επίβλεψη και παραλαβή των έργων του λιμανιού. 

Διετέλεσε αναπληρωτής προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης στο Συμβούλιο Τουριστικής Ανάπτυξης του Νομού Ηλείας καθώς και σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Κυλλήνης.

Ο Οδυσσέας Μανιάς είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Πατρών. Επαγγέλεται καπετάνιος αλιευτικού σκάφους, ενώ είναι εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών, έχει φοιτήσει στη Ναυαγοσωστική Ακαδημία  ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ., και έχει εργαστεί ως ναυαγοσώστης.

Επί των ημερών του στο Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης, συνέβαλλε στο να γίνουν κάποια σημαντικά έργα στο λιμάνι με αποτέλεσμα να αλλάξει όψη και να αναβαθμιστεί. Το σημαντικότερο έργο με προσωπική του πρωτοβουλία, ήταν να αποκτήσει η Κυλλήνη τραπεζικο κατάστημα, υπηρεσία την οποία δεν διέθετε μέχρι τότε, το τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας.

Ο ίδιος δήλωσε στο patranews.gr τα εξής: "Οι λόγοι που με οδήγησαν στο να θέσω υποψηφιότητα για δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, είναι ότι νοιώθω δημιουργικός άνθρωπος, με όραμα και στόχους και θεωρώ ότι μπορώ να αναβαθμίσω το δήμο μας, με πολλή δουλειά, μαζί με νέους και άξιους συμβούλους με τους οποίους πορευόμαστε μαζί για ένα λαμπρό μέλλον για τον τόπο μας".

Ο κ. Μανιάς, προχώρησε παράλληλα και στην ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του ψηφοδελτίου του, οι οποίοι είναι οι εξής:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ

ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΤΡΟΥ - ΚΥΛΛΗΝΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ.

ΣΕΡΕΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΒΟΥΠΡΑΣΙΑΣ

ΟΛΓΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ - ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΤΡΟΥ- ΚΥΛΛΗΝΗΣ

ΙΑΣΩΝΑΣ ΤΣΙΓΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

ΜΑΙΡΗ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΥΠΡΑΣΙΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΛIΛΙΑ - ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΤΡΟΥ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ